fbpx

Opismenjevalne mape (30 kosov)

18,00 

 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

V kompletu prejmete 30 map, velikosti A3 (prepognjen v mapo), tiskan na trši papir (190 g).

Mapa predstavlja povezovalni člen učiteljev 1. triletja, s pomočjo katere lahko sistematično zbiramo opismenjevalne zmožnosti učencev. V 1. triletju se gradijo temelji opismenjevanja, ki spremljajo učenca vse življenje. Ravno zato je še kako pomembno, da učitelj pridobi informacije o otrokovih opismenjevalnih zmožnostih in s priporočili staršem pripomore k večjemu napredku otroka.

Mapa je v pomoč učiteljem 1. razreda pri preverjanju predopismenjevalnih zmožnosti učencev na naslednjih področjih: GRAFOMOTORIKA, ORIENTACIJA, GLASOVNO ZAZNAVANJE, VIDNO ZAZNAVANJE, PISANJE in BRANJE. Na podlagi pridobljenih informacij prilagodimo načrtovanje dela in lažje oblikujemo skupine za diferencialno poučevanje. Preverjanje ponovimo spomladi in ob koncu leta, ko strnemo znanje učencev. V mapo lahko vložimo tudi kakšen izdelek učenca, ki morda nakazuje kakšne posebnosti. Takšni dokumenti so zelo koristni zlasti v postopku usmerjanja.

Ker mapa spremlja učenca v 2. in 3. razred, lahko učitelji takoj dobijo informacijo o opismenjevalnih zmožnostih učencev in temu prilagodijo načrtovanje dela.

OPISMENJEVALNA MAPA bo v pomoč tudi specialnim pedagogom, svetovalnim delavkam in vsem, ki se vključujejo v otrokov svet opismenjevanja.

Dodatne informacije

Teža 1,178 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Opismenjevalne mape (30 kosov)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.