*** Uporabi kodo BAZEN za ugodnejši nakup. ***

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med Pedagoškim dnevnikom in splošnim Pedagoškim dnevnikom?

Tako splošni Pedagoški dnevnik, kot Pedagoški dnevniki (RP, PP ali DSP), vsebujejo organizacijske preglednice, mesečni in tedenski koledar ter prostor za zapiske. Splošni Pedagoški dnevnik vsebuje več prostora za zapiske.

Pedagoški dnevniki (RP, PP ali DSP) vsebujejo še redovalnico za spremljanje in beleženje dela in napredka učencev ter preglednice za načrtovanje in organizacijo pedagoškega dela.

Kakšna je razlika med Pedagoškim dnevnikom in Načrtovalnico?

Pedagoški dnevniki (RP, PP ali DSP) vsebujejo vse od organizacijskih preglednic, redovalnice, koledarskega dela in zapiske.

Načrtovalnice (VZG, RP,PP, DSP in DSP vrtec) pa vsebujejo LE redovalnico ter preglednice za načrtovanje in organizacijo pedagoškega dela.

 

Kako vam lahko zastavim dodatna vprašanja?

Pišete nam lahko na elektronsko pošto info@pedagoskidnevnik.com.

Ali obstaja fizična trgovina, kjer prodajate svoje izdelke?

Nekateri od naših izdelkov so na voljo v Minicity Ljubljana BTC.

Ali lahko naročilo opravimo preko zavoda?

Da. Pišite nam na info@pedagoskidnevnik.com. Poslali vam bomo ponudbo in izstavili e-račun.

Ali je možen osebni prevzem naročila?

Osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru na info@pedagoskidnevnik.com, na območju Ljubljane. Pedagoške dnevnike 2023-2024 bo mogoče prevzeti tudi v Mariboru in Celju, na določene datume, znane ob izidu.

Ali je možno vračilo izdelka?

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Potrošnik mora v roku 14 dni od prevzema artiklov prodajalcu pisno sporočiti na e-naslov info@pedagoskidnevnik.com namero o odstopu od pogodbe. Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe.

Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne prejeto kupnino. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih se vračilo plačila kupcu izvede z nakazilom na njegov transakcijski račun oziroma kartico ali PayPal račun, uporabljen pri plačilu naročila.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja.

Ali je možna zamenjava izdelka?

V spletni trgovini omogočamo tudi zamenjavo izdelka. O vaši nameri nas ravno obvestite po elektronski pošti na naslov info@pedagoskidnevnik.com. Nov izdelek vam bomo poslali po dostavni službi z odkupnino v višini stroškov dostave. Pošiljki bomo priložili nalepko, ki jo uporabite za vračilo izdelka, ki ga želite menjati. Paket lahko oddate v GLS Paketomat ali GLS paketno trgovino.

Ali lahko naročilo prekličem?

Ko uporabnik odda naročilo, prejme elektronsko pošto o potrditvi prejema naročila. Uporabnik ima pravico naročilo preklicati, preden prejme elektronsko obvestilo ponudnika, da je bila pošiljka oddana dostavni službi.
Pogodba oziroma naročilo je poslano kupcu na elektronski poštni naslov, ki ga je vpisal pri oddaji naročila. Hranimo ga v elektronski obliki na sedežu podjetja. Kupec lahko zahteva kopijo (račun) preko našega kontaktnega naslova: info@pedagoskidnevnik.com.

V spletni trgovini so omogočena tehnična sredstva za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila, in sicer stran opozori kupca, če ni izpolnil vseh zahtevanih polj. Pred zaključkom naročila je na voljo povzetek, v katerem lahko kupec preveri in uredi svoje vpisane podatke. V primeru napačnega vnosa lahko kupec v košarici popravi napake.
Za preklic naročila pošlje uporabnik vlogo na info@pedagoskidnevnik.com. Zahteva za preklic mora vsebovati ime in priimek uporabnika, naslov, številko naročila in datum naročila.

Kaj narediti, če sem prejel napačen ali poškodovan artikel?

Če ste prejeli napačen ali poškodovan izdelek nas o tem nemudoma obvestite po elektronski pošti na naslov info@pedagoskidnevnik.com. Ponudili vam bomo možnost vračila kupnine (vključno z morebiti plačano poštnino) oz. zamenjavo izdelka (brez dodatnih stroškov poštnine).

 

Ali lahko izberem naslovnico Pedagoškega dnevnika?

Pedagoški dnevniki imajo že določene naslovnice. Menjava barv ni možna.

Kdaj bom prejel/a Pedagoški dnevnik 2023-2024?

Čas dostave je do 5 dni po prejetem plačilu. Pedagoški dnevniki 2023-2024 predvidoma izidejo v začetku junija. Naročila oddana v času prednaročil, bodo dostavljena v roku 5 dni po izidu.